Over Toetjes & taarten

Marjolein KnuitToetjes & taarten is het virtuele Luilekkerland van mij, Marjolein Knuit: 33 jaar jong, woonachtig in het midden des lands, in het dagelijks leven redacteur en in de vrije uurtjes thuiskok. Primaire levensbehoeften: suiker en chocola. Lievelingsingrediënten: citroen en pecannoten.

Liefde voor zoetigheid

Van alle gangen kijk ik altijd het meeste uit naar het toetje. En van taarten begrijp ik nooit waarom je er altijd maar een punt van krijgt. Daarom ben ik Toetjes & taarten begonnen: uit liefde voor alles wat zoet smaakt en er zoet uitziet.

Een vleugje Marjolein

Ik maak graag taarten, cupcakes, toetjes en ander gebak. Meestal met behulp van een kookboek, maar altijd met een vleugje Marjolein. De recepten op deze website kun je dus ook in soortgelijke bewoordingen op andere plekken tegenkomen, dat staat er dan netjes bij.

Volg Toetjes & taarten!

Behalve taartenbakster ben ik redacteur en eigenaar van de website www.marjoleinknuit.nl, waarop ik al mijn teksten publiceer. Je kunt me ook volgen op Twitter en Facebook. Ik hoop je met mijn toetjes en taarten te verleiden om ook te gaan bakken. Voor anderen of gewoon lekker voor jezelf. En, zoals we in huize Knuit dan zeggen: eet smakkie!