Een verjaardag vol cupcakecadeaus

Cupcakecadeaus bij elkaar

Op mijn verlanglijstje stonden dit jaar bakspulletjes. En dat heb ik geweten. Familie en vrienden kwamen massaal op de proppen met de meest fantastische cupcakevormpjes, fondantcutters en  kookboeken. Ik kreeg zelfs een zelfgemaakte etagère. Ik heb voor de rest van mijn leven genoeg bakvoorraad zou je zeggen. En toch staan er nog steeds dingen op mijn verlanglijstje.

Want ik heb nu wel 4 vormpjes om rozenblaadjes mee te maken, maar nog maar 1 bloemvormpje. En ik heb wel 500 bakvormpjes, maar nog geen cutter om mooie gekartelde cupcakebovenkantjes van te maken. Ik heb 4 verschillende spuitmondjes, maar slechts 1 spuitzak. En een beetje taartenbakster heeft alle kleuren van de regenboog in een potje kleurstof. Ook daar moet ik nog aan werken.

In elk geval kan ik de komende tijd weer vooruit met 500 cupcakerecepten en minstens zo veel vormpjes. Er staan dus aardig wat recepten en recensies voor Toetjes & taarten op stapel. En ook al is mijn bakvoorraad nog niet compleet, ik denk altijd maar zo: volgend jaar ben ik weer jarig.

Geef je reactie