Leuk! HEMA houdt weer een taartbakwedstrijd!

taartenwedstrijd hema 2016

Ons aller HEMA blaast dit jaar 90 kaarsjes uit. En dat viert de winkel met een taartenbakwedstrijd! De winnende taart wordt opgenomen in het HEMA-assortiment. Hoe gaaf is dat?!

Voorrondes en finale op 2 juni

De voorrondes vinden plaats van 17 t/m 23 mei in zes verschillende steden. Als je pech hebt moet je dus wel even een stukje rijden met je zelfgebakken taart. Vervolgens gaan er 90 taarten door naar de finale op donderdag 2 juni op het Amsterdamse hoofdkantoor van de HEMA. De jury bestaat uit Marcus Polman, jurylid bij MasterChef Holland, Monique van Loon van Culy.nl en John Vermin, manager bakkerijen van HEMA.

Spelregels

Taartbakkers uit heel Nederland kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via de speciale website van HEMA. Daar vind je ook alle spelregels en voorwaarden. Zo mag je taart maximaal 8,5 cm hoog zijn (anders past niet in de gebaksdozen van de HEMA) en mag er geen alcohol in zitten. Dus heb je een leuk idee voor een taart? Check dan eerst even of ie aan alle eisen voldoet!

HEMA Taartenbakwedstrijd 2011

In 2011 organiseerde HEMA al eerder een taartenwedstrijd. Ik mocht toen ook met mijn taart op het hoofdkantoor komen, maar helaas kwam mijn overheerlijke citroen-bosbessentaart niet verder dan dat. Misschien heb ik dit jaar meer geluk! Lees hier mijn verslag van deze superleuke taartwedstrijd. 

Geef je reactie