Kersentoetje met Griekse yoghurt en lange vingers

Twee glazen met lange vingers, Griekse yoghurt en daarbovenop kersenvulling

Persoonlijk vind ik kersenvlaaivulling uit blik al lekker genoeg als toetje, maar daar kun je als eigenaresse van een website over toetjes en taarten natuurlijk niet mee aankomen. Daarom dit eenvoudige maar smaakvolle recept waarin de kersen toch de show stelen. Je hebt er maar weinig voor nodig en toch ziet het er fantastisch uit. Dit recept is voor 2 personen.

 

Benodigdheden:

  • 2 hoge glazen

Ingrediënten

  • 300 ml. Griekse yoghurt
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 6 lange vingers
  • Blik kersenvlaaivulling

Bereiden

Breek de lange vingers in stukjes en verdeel ze over de bodem van de glazen. Roer de Griekse yoghurt los met de vanillesuiker en schep dit over de lange vingers. Verdeel hier als laatste de kersenvlaaivulling over. Laat nog even koud worden in de koelkast en serveer met een lange lepel. Eet smakkie!

Geef je reactie